Tuesday, May 25, 2010

burung MURAI ;)


video

hehe..korunk ingt x dlu ade satu iklan petronas pasal burung murai?
aku pown da x sure time raye ke hari bapa..
si ank brtnye kn ayh nye berkali2 pasal burung ats pokok tuh..
atas dasar kasih seorg ayh..
" burung murai nak..burung murai..burung murai ;) "
nih version kalakar ckit ble si ayh tnye kt ank die..hahaha
layan jer laa ok?


Sunday, May 23, 2010

16 of may..




tadaaaaa !!!!..hehehehh..ni lah HERO lam episod nih..
bak aku enterframe 1st2 nih..lepas nih pict da x byk kn,bkn x byk,xde teros !!..
haaa 16 of may,ade laaa classmate aku sorunk nih..ajk dtg rumah die..
knduri abg die kawen..
so die ajk dtg lam 12.30 kowt..aku punye smngat nk tlg,tp die ajk mkn je kn..so rezeki jgn di tolak,bala jgn cari..aku x ckp nih,tp org dlu2 ckp ;)meh2 kte ushar hari tersebut..hehehe

ni lah tuan rumah,roozeenyza..da la x habes2 ckp aku pendek ! weyh mak cik..
zaman bile laa awak tuh last jumpe HERO nih?berzaman dah..5 taon ok !hehe =P

yeah..nie die,big bro ! abg mustaqim..hehe
law rase2 nk mkn pnumbuk die,try ah..law aku la kna,mmg mndi x basah,tdo xlena..mkn knyg laa !..gile x knyg !..haha =P

haaa..ni lah bru abg pendek..haha choy !!nie adek chairil rizal =)
tgk,dgn wat senyum mcm tuh nye nmpk gigi,ckp dgn fon bagai..eeeeeyy..rase je..
rse cam nk..eeeeeyy..bajet cumil je kn..haha..weyh der ! im jokin ! blog akuh =P

yg nih tgh tggu makcik2 yg len dtg,ape yg mreka fikir ntah..
yg bju purple tuh cik salwana =)..
time nih da la pnas..makcik2 lembap plak..zzz..nk pegi knduri kawen je kowt..
n lg 1 masalah,x yah nk mlawa sgt,ade or xde korunk..mjlis ni ttp jalan..

ni laa die kaum2 yg agak2 da mcm ibu2 aku rase akhir nye sampai..
da la lmbt,sempat lg maen mate,taw2 je aku pgang camera kn !
( weyh lapar dowh ! )

perghh..sempat lg pelok cium bagai...da la lmbt,tgh panas..
solat zohor pown da masuk,aku dah laa x biase melengah kn waktu solat nih =) ehem !
yg biru tuh cik hanim and orange tuh cik syahida =)

ni lah time aku tggu2..time mkn,maklum laa..da tgh2 hari,lapo kn :)
so menu tgh hari tuh nasi minyak,kari daging,aym merah and else...
xingt ape lg..aku ingt ape yg aku mkn je ;P..
air mcm biase laa..ayaq kenduriq..ayaq sirap..hehe
tuan rumah jnji utk hero nih bandung soda..tp tu laa kn..mls nk ckp je..zzz..hehe

nih cik salawana kte senyum2..tp yg blkng tuh..
ape kes tersengih2...eeeyyy,bikin waaa..eyyy..hahaha

dah habes mkn ye makcik2..ibu2?hahaha
senyum lebaq sume..aku rase kn,koruk da bole2 pegi jog ke ptg2..
bli trackmile sbijik letak umah ke..haha,weyh bdn kna jage ok !
law pihak lelaki x puas hati,hntaran kna kurang !..hahaha nais !

ni lah muke2 yg byk lam camera akuh !hehe..cheers guy !

die lg..haha,adoii..xpe laa,mmry pown byk kn ;)
sepuloh ribu gamba awak pown x pe!
sblah die cik akma :)

so..ni lah pict of the day :)..bersama pengantin..
kaum2 ibu n..yg tepi skali baju hitam sengih2 tuh aku x faham..hahaha
yg tepi tuh aku tataw kaum ape..haha..
jgn mrh ok adek chairil :)

**********************************************************

ni lah last capture b4 blk..byk ni jerlaa yg dtg..
hehe,xpe laa..lame giler x jumper,bertaon sgt dah..
ntah2 nnt taw ade majlis talkin or invitation kawen je kn ;)
mne laa taw,setiap yg bertemu ade berpisah nye kn..

aku taw time nih korunk ssh nk lepas kn hero nih blk..haha
tp xpe laa..hero kn,kna ade cerita ckit..next2 time yer kte brbual pnjg ;)
so siape2 yg xde lam nih,nnt kt bbq k ;)aku taw korunk bz,xde cuti,
ape nk buat kn..




Friday, May 21, 2010

it's a sad story to know :(


video

aku mmg di lahir kn utk bnda2 yg mcm nih,di maki hamun..
di sepak terajang,di pukul...
aku di lahir kn utk di kerat kedua2 tgn aku..tgn yg aku brgntung
harap penuh utk aku meneruskn hidup..
utk aku mkn,berlari,berjalan..
aku di hukum ats dasar lumrah hidup..
kerana seekor ikan..
aku cukup tidak sempurna di sisi kaw wahai manusia..

p/s:dah laaa..mls aku nk bebel pnjg..nnt korunk ckp asyik2 pasal kucing je..
tgk laa video tuh puas2..aku da puas sebak da tgk..

Tuesday, May 18, 2010

si bisu


nih aku menulis mase aku baru je lepas minam2 ngan mmbr2 aku..
pundek punyer geng,xpe2 mlm nih gua bayar ok ! aku ikhlas dowh.. dont worry !
hahaha...

time nk gerak blk,tibe2 ade mamat nih tunjuk2 kt arah aku,pelik..ingt kan die duk tunjuk kt org blkng..so wat x port,tp die mcm tunjuk kt aku..so dtg la kt die,dgn senyuman,die hulur kan satu salaman :).." ingt lg kaw kn kt aku.. " si BISU..aku x taw la name die ape,tp org pggil die JU..die nih aku rase sejak lahir die bisu,tp die bole dgr ape yg kte ckp n faham..dlu time kecik2,die nih ske sgt ronda2 nek beskal dgn pakai kopiah die,kemane2 saje,ske kawan ngan kanak2,jd pak guard masjid time smayang jumaat..time tuh sape2 rase bawah umor,mmg siap lah..mmg x dpt nek tgkat ats masjed..cnfirm !

dlu time aku form brape ntah..men la bola dpn umah mmbr aku,nk jd kn cerita..time aku tndang bola tuh die plak lalu dpn,dah sah2 kna kepala n kopiah die,aku dgn rase brslh nk mntak maaf,tp si bisu ni plak naik angin..dtg2 tendang kt aku..hahaha,adoii..mmg x jd nk mntak maaf,mkn la kaki tgn aku sume.............

buat ju
aku nk mintak maaf sgt2..
aku x berniat nk tendang kaw..
x berniat nk pukul ko blk..
x berniat nk herdik ko..
x berniat pown..
aku muda lg ju..
tp ko yg start dlu..

tp x sangke la..kali nih ko jumpe aku,ko salam kn..ko still ingt lg ape yg jd via bahase isyarat ko tuh..xpe,aku try2 faham k,dlu ko ckap aku kecik,skunk da tggi,skunk ko da jd mate2 polis,start dr kul 10 mlm sampai 7 pg ko keje,ade time rehat ko bli nasik bungkus kt kdai makcik nih :)..haha,dlu kaw nek beskal kn,bdak2 kejar nk pukol ko,termengah2 ko kayuh lari,aku jgak yg kasi ko air..tgk kaw semput :)..skunk da pakai moto..xde la ko penat kn..

buat ju si bisu..smoga ape yg kaw buat nih,ade la faedah nye..n sekali lg,

" aku nk mintak maaf sgt2..tu cerita lame kn :) "


Thursday, May 13, 2010

kerana die seekor kucing version 3.0


haaaaa..byk nau aku bebel pasal kucenk kan..haha,nk wat cmner,blog aku..haha,so tgh rajen nih,aku nk cerita ckit sikap manusia dgn kucenk nih..aku x ckp semua org suke kn kucenk..tp law x ske sgt..pliss laa,behave ckit..die makhluk ciptaan Allah jgak..same je mcm kite nih..

kn cumil kucenk nih..tuhan da cipta die utk byk sebab, bukan utk kte nk sebab kn kematian die,cacat die.. kucenk ni sahabat nabi la !

betol,aku betol2 x paham dgn manusia nih,kdg2 x berfikir bile nk bwat sesuatu,aku bkn concern kt kucenk je,kt haiwan laen pown same..nih base on ape yg aku tgk,depan mate,bkn lam tv sume tuh..law x ske,halau je die elok2,die x marah laa..x cakar pown..

nk2 time tgh mkn,ade la sekor kucenk nih,dtg..buat bunyi die laa kt mamat ni,aku duk ushar je laa,skali mamat tuh bgn,aku ingt nk wat ape..die pegi terajang nye kucenk tuh..adooiiiii..ape ko pikir dowh manusia?ape laa yg ko pikir?ko x blaja agama ape jgn mnyakiti binatang?die dtg nk mintak mknan je kowt..law x kasi xpe,ko mkn je dlu,ade sisa2 tuh kasi la ckit,bkn byk mner pown..kucenk tuh mmg da dlahir mcm tuh..ade sebab tuhan cipta die..setiap kali ko kasi kucenk mkn,die doa blk laa kt kaw..nk harap manusia yg doa kt kaw tuk 1 hari?tataw laa..setaon?brape kerat laa sgt yg mendoakn kaw tuh? harap mak ayh je laa.. law perangi ko da camtuh,mmg x ah !cube laa bwat pahala ckit dgn care sng camnih,x ssh pown..alangkah baek nye law kucenk tuh dtg kt aku..insyAllah..aku kasi kucenk !

kalau kucenk tuh curik sekor ikan kte,ko nk sumpah seranah ikowt kaw la kn,tp jgn laa smpai ko nk isi racun pada ikan tuh semata2 tnda geram kaw kt kucenk tuh..alaahaaii..pikir pnjg ckit bole?dah tuh rezeki die..sekor ikn je kowt,die da knyg die da x curik lah..bkn die curik tv pown,emas ke,dwit..ikan sekor,brape sen sgt..halal kn jer la,xde rezeki kite,kucenk tuh law mati,syurga d janji kan,kite nih law mati?dgn bunuh kucenk nye..sendri pk la,blaja agama kn kt sekolah,kena seksa dlu ok !

kucenk nih sahabat nabi..nabi sanggup kerat sejadah die time nk solat sbab x nk ggu kucenk tuh tdo,itu nabi..yg da terpilih,sempurna sifat nye..tp law kite yg manusia biase nih,sempurna nye x..nk2 yg jenis xtaw ape pemikiran die..mmg dpt penyakit ah kucenk tuh,abes kuat mkn pnyapu kan :)..kucenk itu pembersih !..bukan aku yg ckp..ade hadith lg sebab nabi pnah berwuduk pd tempat air yg dijilat kucenk ok !..pada siape2 yg x brape suke kucenk,pliss la ok..x semua org jahat,x semua nk wat camtuh..tp tlg laa..halau die elok2..itu kn lg baek.. ;)


aku x mintak pown nk d lahir kn nk kna terajang,mkn kaki,sepak semua..
harap kn belas ehsan manusia yg budiman je..
aku da di cipta kan utk penyesuaian populasi je,ekosistem..
tuhan da rancang semua..terlalu sempurna..

dah,dah byk sgt dah aku bebel pasal kucenk..ini ats sekadar beringt je,aku pown x bek sgt laa,tp x laa wat bnda camnih kt kucenk..hehe,sury la law ko bace rase2 cam emo sgt..hehe..trime kaseh laa sudi membace ;)


kerana die seekor kucing version 2.0



So version 1.0 da settle,aku nk bebel la tambahan dr part yg 1st td :)..so bab kucenk2 nih pnjg2 ckit nk brcerita..hehe,harap2 ok laa kpd yg membaca..
okeyh..meh aku nk imbau blk kenangan aku time skola2 nih..ade 2 cerita,tp aku x sure lah its happen in the same year or not..if im nt mistaken mmg bulan puase ah time tuh ! bulan puase ok !..hehe,tp yg x best nye...... ermmm,meh la aku cerita :(

Scene 1
aku nih mmg xde kerja sbnar nye..ye la time tuh,da nk dekat raye,lg 2 3 hari,so ptg2,da nk dekat bukak puase,kerja aku melilau laa kt perumahan area aku duduk mengira rumah org yg da blk kg...haha,pelik kan :D,aku rase mkin lame mkin byk da rumah yg kosong blk kg..so die bwat aku rase xcited je nk raye,nk blk kg jgak..tp mcm slalu,1st raye kt umah,ptg bru blk kg kt pekan,2nd day blk n9..mase tgh kayuh2 beskal,aku dgr laa bunyi meow..nyaring sgt ! mule2 wat x port,2nd time lalu,bile dgr lg,rase cam nk figure out je,mne dtg bunyi tuh,so aku ushar la kt longkang..ya Allah,ade sekor ank kucenk,kecian sgt,kecik je,kurus..da basah kuyup lam longkang..nk kluar dr situ tggi plak,so aku nih mmg nk tolong sgt2..haha,tp x leyh bla ramai lak org lalu..segan plak nnt ckp aku men longkang ( adoi !!..buat baek pown segan ka? )..so mkin lame aku biar,mkin nk hilang je bunyi die,aku pown turun longkang,amik die dgn basah2 air longkang tuh,da kluar dr longkan tuh blk,aku letak laa ank kucenk tuh kt rumput.. mission accomplish ! :),rase sng hati dpt tlg..aku pown blk la rumah..then mak aku plak suh pegi kedai bli ais,aku capai basikal gerak teros ah !sampai simpang,aku berhenti..


mengu
cap pnjg aku..bru je td aku selamat kn kaw kucenk..skunk kaw dah mati kna langgar..pecah habes bdn kaw..tengkorak kepala kaw hancur..lame aku berenti,x bercakap pown..sedeyh dowh,aku rase,biar lah aku x selamat kn kaw dr dlm longkang dr tgk kaw mati mcm nih terok..time blk dr bli ais,aku x lalu pown kt simpang tuh..biarlah jauh ckit..x sggup nk tgk kucenk tuh mati ;(..aku ingt ko ble survive..tp x..

Scene 2
nih bulan puase jgak..tp mlm..hehe,dah name puase,mesti ade smayang terawih kn,haha,ni la best dlu2,dpt kluar,men meriam bgai..haha,biase la kn aku,lepas smayang isyak,buat trawih 2 raka'at..chow sudah ! port kt kedai mkn depan masjid, terawih kt situ lg 6 !hahaha..cun !aku jd imam..perghhh..mmg syok bercerita x ingt dah terawih nye..nk jdi kn cerita,aku da kire2,da lebeyh dr 8 raka'at solat terawih nye,bayar2..chow..tgh nk bayar,ade sekor kucenk,warne putih tompok2 hitam,cumil jgak laa sebab cam bersih je bulu die..yg pelik nye,time aku gerak ramai2,die folow..sampai laa nk cross jln,so aku ngan geng2 aku cross la,tp ade sorunk mamat nih,amar nma die, trtggal blkg bersame kucenk tuh..trpakse la tggu die mlintas..so amar nih nk cross la,time die cross tuh die brlari,kucenk nih nk folow jgak tp die was-was..bile amar da smpai kt kiteorg,kucenk tuh lari cross jgak..tp time tuh ade sebijak kereta waja yg d pandu oleh seorg wanita..yg kteorg nih mcm org gile jerit " weyh kucenk,jgn lintas..weyh,jgn ! jgn!!!!!!! "..yg makcik tuh pelik tgk reaksi kteorg.. " dum !! ",aku nmpk kucenk tuh kt bawah kereta,menggelitik kt tgh jalan..x sggup aku tgk die nk mati,aku tros blah..port dpn umah aku,muke sekor2,mnyesal je,sebab kteorg,kucenk yg folow tuh mati..esok nye,kteorg sume start blk terawih elok2 siap witir bagai..tp yg hampeh nye,kejap je mnyesal..x smpai smggu..da trawih blk kt kdai makcik tuh..zzzzzzzzzzz~

cumil kn kucenk yg die pegang tuh ! haha..
bkn yg memegang ok !

p/s:nana..jgn marah..gurau2..nnt emo lak.. ;P


Wednesday, May 12, 2010

kerana die seekor kucing version 1.0


Kucing !
aku tataw ape yg korunk ble describe pasal kucing,tp aku nk ckp,kucing tu ciptaan tuhan yg cumil,menyenang kan n dats y die bole jd sahabat nabi..

hey catty !

so dlm entry nih,aku nk share la dgn korunk anything je pasal kucing yg aku pnah rasa n yg aku taw :)..mmg dr kecik sejak azali lg kowt,aku mmg ske kucing,x kisah la kucing kampung ke,bandar,parsi ke,amerika tengah ke..x kisah laa sume tuh,yg aku taw die seekor kucing..penah jgak laa mnyatakn hasrat aku kt parents aku nk bela kucing..tp x dpt,kakak aku lelah..so xnk laa pnyakit die mkin terok dsebab kn bulu2 kucing tuh..demi kakak tersyg ahaks !aku lupa kn laaa hasrat tuh seme
ntara nih,ble da bekerjaya nnt,da ade rumah sndri,mmg aku nk bela..so kepada awek or wife aku time tuh..hehe,yg x brape ske dgn kucing,sile lah berbaek-baek n menyukai kucenk,law x " u jgn cri i mlm2 ok ! " haha !lulzz..bole ker?( ye sy..i cri u ok..hehe,sape x syg wife kn..meow2 nk?haha )..yeah ! nais dowh !

caught in action ! ape ku buat dowh?..normal thanggg.. :)

haha,bab pict ats nih..aku saje je letak,haha,tp xpe kn,ni base ape yg betol nye,saje nk share2 :)..ok?part nih mmg x leyh blah,haha,b
le teringat,tertgk..mmg dashat !law time die nk mngawan,perghhh..da xde port laen dah,tgh ramai2 org,kdai mkn sng citer public places laa kucing nih mmg otai..slumber kot ! yg kte kusyuk duk tgk smbil senyum2,yg rakam n snap pict pown ade..da name pown binantang kn,Tuhan da cipta die mcm tuh,rumah xde,bilik xde..x payah pk2 kenduri sume..rilek n steady..hahaha :D


ni lah hasil nye dr kucing jantan slepas
mengawan..cumil kn?hehe :D

habes part merepek td..ok ni nk start la ckit kisah2 aku dgn kucenk..time semester break,so mcm biase,blk homtown dgn penuh kegembiraan :D ! tp sempat 2 hari je,pastuh da start busan lampau tggi,yela,parents kerja,akak ksygngan aku pown kerja,adek2 aku skola..mmg aku tggal sorunk ah !..celik2 je mate sunyi je rumah..so da ptg ckit aku slalu jgak pergi blkng rumah,then ade sekor kucing,tataw la kucenk sape.mmg slalu powrt kt tepi stor umah aku,so ble da jumpe kucenk tuh,mmg hari2 aku ke blkng la.." berbual dgn kucing "..haha,sampai la satu kejadian...tibe2 aku agak terkejut dgn bunyi tingkap mcm org x sempat2 nk kluar dgn 1 nada suare....

adek: ni la yang aku x paham dgn ko nih..mmg aku sgt2 x paham !

aku: asal plak ko nih?

adek: nk ckp budus da masuk university,da amik degree..ape la yg ko fikir kn..ade ke bleyh ckp dgn kucenk..haha( gelak haram )..mcm laa die pham ckp ko tuh..

aku: yg ko dengki sgt dgn aku asal? ( cover ckit )

adek
: xde aku nk b**n***g nye dengki law tgk perangai ko mcm nih..haha (gelak hram lg )


aku
: zzzzz..( terdiam sudah ! )haha..


pundek punye adek,ade ke die ckp abg die mcm tuh..haha,die x paham perasaan aku sbg pencinta haiwan..bawak kluar fakta ckit " haiwan peliharaan boleh mngurangkn risiko seseorg mngalami masalah kemurungan dan tekanan "..so,aku apply laa dlm hari2 aku kt rumah yg busan tuh..hehe,sbab tuh masuk university..hahaha..tp tu dlu la,lepas pd semester break tuh,ble blk rumah smule,xde da kucenk tuh,mne die pegi aku tataw,ntah hidop lg ke x..aku rindu ko la kucenk ! :(

actly byk lg aku nk cerita..nnt la,aku wat version 2.0..mcm biase la,nnt tulis pnjg2,busan lak kn :)


Monday, May 10, 2010

kasut oh SEPATU !



haAAaa!
ni lg satu la minat aku,law ade dwit,mmg aku beli..
law xde,pegang2,ushar2 da cukup baek kowtt =(
mengupul kasut !

kasut !

tataw lah asal la aku berminat and addict dgn benda alah nih,kasut je kowt..tp sal kasut la ko rase confident,"a nice pair of shoes bring you to a better place"..yer la kan,dah pkai cntik2,kasut lawa,mahal2,x kn nk pergi sawah lak,beli ikan kt pasar ke :P..giler klass mcm tuh !,bg aku lelaki nais laa berkasut,xkire la nk kemane,dating ke,jalan2,nmpak kemas la..tp masalah nye,bg aku la kan,kasut lelaki nih cam susah je nk cri,x mcm kasut perempuan..gler variety ! byk giler !, x ckp la kalau girl tuh kasut die ble full satu drawer..maklum lah every time kluar shoping,dieorg di temani oleh satu feel yg membangkit kan rase ingin membeli sepasang sepatu baru:),hari isnin kasut nih,warne nih,nk kna matching ngan baju,selasa laen,rabu laen,mcm tu laa smpai habes weeek tuh..belom masok part occasion lg,ade event2 lg,berdating bagai ! fuh ! cukup byk ah !
high heels gitu !
meh nk bercerita pasal kasut lelaki,haa..ni opinion aku jer la kn sebagai peminat kasut :)..hehe,law nk bli kasut la kn,harge lam range rm300++ and above ok kowt plus brand die,design die quite nais la :)haha,tp ntah la,dwit korunk kan,rase2 ckup dwit dgn bajet2 tuh,bli jer la,aku sure macho habes !nih bg aku ckit fakta lelaki bile da pkai kasut

  • lelaki nih x byk kasut ! :)
  • law die ade lebeyh dr sepasang kasut and ade fav kasut,mmg yg len jrg laa die pkai
  • law laki2 nih pkai kasut,die pkai yg tuh je,sampai lusuh2,da koyak bagai,baru tukar :)
  • slalu nye kasut lelaki or pilihan lelaki mesti warne putih ! bru matching dgn sume kate nye !hak..hak

So aku nk crite kasut fav akuh ! hehe..korunk taw kn brand asics,law tataw google jer la..senang mudah n effective hehe,so dieorg ade release kasut bg aku simple and style lah "Onitsuka Tiger Mexico 66"..so kasut nih korunk bleh bli kat outlet asics jer laa and ade certain2 shop..harge die lam range rm350-rm500..mcm2 colour ade,so kt MALAYSIA nih,slalu nye made in VIETNAM..kasut nih asal nye dr JEPON..tp nk cri yg "nippon made" mmg la susah,nad harge die ade smpai rm1K++..agak rare la jgak and agak binasa nk kluar kn dwit byk tuh then letak kt kaki..bagi sape ank2 Tan Sri !..mmg xde hal lah ! 10 bijik ape ade kisah :)..so kalo nk murah ckit lah,ble jer bli kt uptown tuh,rm200(bek simpan dwit tmbah ckit lg dpt yg ori VIETNAM)hehe..aku bru ade 2 bijik so rase2 ingt nk kumpul r mcm2 warne..kalo ade rezeki,berdwit..insyAllah..aku ade pesan kt adek sdare aku kt jepon tuh..harap2 ade laa aku sbijik yg nippon made =)

onitsuka tiger mexico 66

Saturday, May 8, 2010

theBEgining


1st of all..aku tataw nk ckp ape bt 1st thing..name aku Mohd Idzhar Md Nor,anak ke-2 dr 4 org adik bradik so kire nye aku nih abg sulung laa(penuh tggungjawab n bole dharap ok =D),hahaha,1st august n dats my dae ! its about 3.4 kg baby n i bet its a healthy baby isnt it=)..errmmm,nk crite ape lg haaa?ok..hometown ! owh i luv MERSING ! =) ske je tgk port belah pntai tuh,bndar die x besar..haha,tp tataw la,aku jarang dtg !..hehe,i live in a small town known as PEKAN(virgin place ke?haha!), if u guys dunno where's it u better take bck ur geography lesson ok ! i tink its mor to industrial town..even tmpat die x mcm bndar2 korunk, ade shopin komplek besar gedabak,kt pekan nih xde,pasar mlm je byk =),ade paya,sungai2,sawah,pntai2,kerbau lembu bagai,ni la tmpat aku,tempat jatowh bgn...


ape lg weyh nk share..okeyh,aku ni simple je,biase2,budak kg kowt hak..hak =D,xde nk style nye,selekeh lg time skola dlu =)..so bab mkn aku x memilih sgt,agak nye laa (bg je pape mmg kna bedal tolak batu ngan kayu je =P)haha..ntah laa,x cerewet sgt laa,tp bab udang aku memilih,yg BESAR2 aje ok..kecik2 lam mee sume mmg x layan ah !,sng ckp,mak aku taw la ape yg aku mkn n x..hee,da name MAK kn =),minat aku bola n futsal,tu jer laa yg bg aku rase nais,nk lepas geram so sepak2 bola syok..so law korunk ade team nk friendly ke or aweks2 yg nk tgk bebrader2 die mnunjuk kn skill level tggi ble laa inform aku k..haha,servis baek punyer !


name suda,homtown mkn bagai suda so aku crite laa yg the rest nih,HIJAU tuh warne fav ok !tp xde la obses sgt,tp law kaler tu ade,aku akn pilih yg tuh,aku ske no 8 sempena bufday month aku n no abg aku STEVEN GERRARD..THE REDS ! LIVERPOOL ! YNWA( bak kate mmbr aku,you'll neva win anything ! oh shit !)..sape2 supporter MAN USELESS,CHELSHIT..sury to say..aku mmg berangin je ngan team nih..hahaha(team bola je gado2,kawan tetap kawan kn)..btw im a CAT LOVER,cumil dowh ciptaan tuhan tuh..sumpah !,teringin aku nk bela,tp xleyh,mak sy x kasi =(..and lastly..aku da tataw da nk ckp ape sgt,byk2 nnt mnyampah lak nk bace an..next time kte story mory lg..law x syok bace,aku mintak maaf k,baru nk blajar men tulis2 nih..